Produkt dnia
Złota bransoletka szeroka próba 585
Złota bransoletka szeroka próba 585

2 100,00 zł

Złoty łańcuszek singapur z regulacją próba 585
Złoty łańcuszek singapur z regulacją próba 585

391,50 zł

Cena regularna: 435,00 zł

Najniższa cena: 435,00 zł
szt.
Złote zawieszka kwiatek próba 585
Złote zawieszka kwiatek próba 585

339,00 zł

Złota zawieszka ażurowa próba 585
Złota zawieszka ażurowa próba 585

1 100,00 zł

szt.
Złote kolczyki wiszące próba 585
Złote kolczyki wiszące próba 585

940,00 zł

szt.
Złota bransoletka szeroka próba 585
Złota bransoletka szeroka próba 585

4 120,00 zł

szt.
Złoty łańcuszek lisi ogon pełny próba 585
Złoty łańcuszek lisi ogon pełny próba 585

999,00 zł

Złoty pierścionek listek 585
Złoty pierścionek listek 585

420,00 zł

szt.
Złota zawieszka kluczyk próba 585
Złota zawieszka kluczyk próba 585

329,00 zł

szt.
Nowości
Złota bransoletka pancerka próba 585
Złota bransoletka pancerka próba 585

799,00 zł

szt.
Złota zawieszka paw próba 585
Złota zawieszka paw próba 585

758,00 zł

szt.
Złote kolczyki koła próba 585
Złote kolczyki koła próba 585

1 399,00 zł

szt.
Złote puzderko próba 585
Złote puzderko próba 585

1 250,00 zł

szt.
Promocje
Złoty łańcuszek mariner gucci próba 585
Złoty łańcuszek mariner gucci próba 585

503,10 zł

Cena regularna: 559,00 zł

Najniższa cena: 559,00 zł
Złoty łańcuszek lisi ogon próba 585
Złoty łańcuszek lisi ogon próba 585

629,10 zł

Cena regularna: 699,00 zł

Najniższa cena: 699,00 zł
szt.
Złoty łańcuszek próba 585
Złoty łańcuszek próba 585

423,00 zł

Cena regularna: 470,00 zł

Najniższa cena: 470,00 zł
szt.
Złoty łańcuszek ankier próba 585
Złoty łańcuszek ankier próba 585

666,00 zł

Cena regularna: 740,00 zł

Najniższa cena: 740,00 zł
szt.
Złoty łańcuszek lisi ogon próba 585
Złoty łańcuszek lisi ogon próba 585

882,00 zł

Cena regularna: 980,00 zł

Najniższa cena: 980,00 zł
szt.
Złoty łańcuszek pancerka próba 585
Złoty łańcuszek pancerka próba 585

747,00 zł

Cena regularna: 830,00 zł

Najniższa cena: 830,00 zł
szt.
Złoty łańcuszek ankier próba 333
Złoty łańcuszek ankier próba 333

441,00 zł

Cena regularna: 490,00 zł

Najniższa cena: 490,00 zł
szt.
Złoty łańcuszek ankier pełny próba 333
Złoty łańcuszek ankier pełny próba 333

459,00 zł

Cena regularna: 510,00 zł

Najniższa cena: 510,00 zł
szt.
Złoty łańcuszek singapur z regulacją próba 585
Złoty łańcuszek singapur z regulacją próba 585

391,50 zł

Cena regularna: 435,00 zł

Najniższa cena: 435,00 zł
szt.
Złoty łańcuszek kawa diamentowany próba  585
Złoty łańcuszek kawa diamentowany próba 585

603,00 zł

Cena regularna: 670,00 zł

Najniższa cena: 360,00 zł
szt.
Złoty łańcuszek mariner próba 585
Złoty łańcuszek mariner próba 585

693,00 zł

Cena regularna: 770,00 zł

Najniższa cena: 770,00 zł
szt.
Złoty łańcuszek figaro próba 585
Złoty łańcuszek figaro próba 585

549,00 zł

Cena regularna: 610,00 zł

Najniższa cena: 610,00 zł
szt.

Polityka prywatności

Polityka prywatności Sklepu JUBILERJAN
https://jubilerjan.pl
(„Sklep”)

Drogi Użytkowniku!

Dbamy o Twoją prywatność i chcemy, abyś w czasie korzystania z naszych usług czuł się komfortowo. Dlatego też poniżej prezentujemy Ci najważniejsze informacje o zasadach przetwarzania przez nas Twoich danych osobowych oraz plikach cookies, które są wykorzystywane przez nasz Sklep. Informacje te zostały przygotowane z uwzględnieniem RODO, czyli ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH

Beata Chmarzyńska, przedsiębiorca prowadzący działalność gospodarczą pod firmą Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe JUBILERJAN Beata Chmarzyńska, wpisany do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej prowadzonej przez ministra właściwego do spraw gospodarki i prowadzenia Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, NIP 7441569796, nr REGON 281632558, ul. Królowej Jadwigi 1a, 14-200 Iława.

Jeśli chcesz skontaktować się z nami w związku z przetwarzaniem przez nas Twoich danych osobowych, napisz do nas na adres e-mail: kontakt@jubilerjan.pl.

TWOJE UPRAWNIENIA

Przysługuje Ci prawo żądania:

  • dostępu do Twoich danych osobowych, w tym uzyskania kopii Twoich danych (art. 15 RODO lub - jeśli ma to zastosowanie - art. 13 ust. 1 lit. f RODO),
  • ich sprostowania (art. 16 RODO),
  • usunięcia (art. 17 RODO),
  • ograniczenia przetwarzania (art. 18 RODO),
  • przeniesienia danych do innego administratora (art. 20 RODO).

A także prawo:

  • wniesienia w dowolnym momencie sprzeciwu wobec przetwarzania Twoich danych:
    • z przyczyn związanych z Twoją szczególną sytuacją – wobec przetwarzania dotyczących Ciebie danych osobowych, opartego na art. 6 ust. 1 lit. f RODO (tj. na realizowanych przez nas prawnie uzasadnionych interesach) (art. 21 ust. 1 RODO);
    • jeżeli dane osobowe są przetwarzane na potrzeby marketingu bezpośredniego, w zakresie, w jakim przetwarzanie jest związane z takim marketingiem bezpośrednim (art. 21 ust. 2 RODO).

Skontaktuj się z nami, jeśli chcesz skorzystać ze swoich praw. Sprzeciw w odniesieniu do wykorzystywania przez nas plików cookies (o których przeczytasz poniżej) możesz wyrazić zwłaszcza za pomocą odpowiednich ustawień przeglądarki.

Jeśli uznasz, że Twoje dane są przetwarzane niezgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

DANE OSOBOWE I PRYWATNOŚĆ

Poniżej znajdziesz szczegółowe informacje na temat przetwarzania Twoich danych w zależności od podejmowanych przez Ciebie działań.

1. Złożenie zamówienia w Sklepie

W jakim celu?
realizacja Twojego zamówienia
Na jakiej podstawie?
umowa sprzedaży (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) obowiązek prawny, związany z rachunkowością, zobowiązujący nas do przetwarzania Twoich danych osobowych (art. 6 ust. 1 lit. c RODO)
Jak długo?
przez okres obowiązywania wyżej wymienionej umowy do momentu wygaśnięcia ciążącego na nas obowiązku prawnego, związanego z rachunkowością
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości złożenia zamówienia

2. Założenie konta w Sklepie

W jakim celu?
realizacja umowy o świadczenie usługi prowadzenia konta w Sklepie
Na jakiej podstawie?
umowa o świadczenie usług (art. 6 ust. 1 lit. b RODO)
Jak długo?
przez okres obowiązywania wyżej wymienionej umowy
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości założenia konta i korzystania z jego funkcji, takich jak przeglądanie historii zamówień czy sprawdzenie statusu zamówienia

3. Nawiązanie z nami kontaktu (np. w celu zadania pytania)

W jakim celu?
obsługa Twoich zapytań lub zgłoszeń
Na jakiej podstawie?
umowa lub działania podejmowane na Twoje żądanie, zmierzające do jej zawarcia (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) – w przypadku gdy Twoje zapytanie lub zgłoszenie dotyczy umowy, której jesteśmy lub możemy być stroną nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu Twoich danych w celu prowadzenia z Tobą komunikacji (art. 6 ust. 1 lit. f RODO) – jeżeli Twoje zapytanie lub zgłoszenie nie ma związku z umową
Jak długo?
przez czas trwania wiążącej nas umowy lub – jeśli umowa nie zostanie zawarta - do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji* do upływu okresu dochodzenia roszczeń – zobacz ostatnią tabelę tej sekcji - lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziemy mieli możliwości udzielenia odpowiedzi na Twoje zapytanie lub zgłoszenie
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku

4. Wyrażenie przez Ciebie zgody na otrzymywanie od nas treści marketingowych (np. informacji o ofertach specjalnych)

W jakim celu?
wysyłka informacji marketingowych, zwłaszcza ofert specjalnych analiza efektywności wysłanych przez nas wiadomości, celem ustalenia ogólnych zasad dotyczących skutecznej wysyłki wiadomości w naszej działalności
(więcej na ten temat przeczytasz w sekcji „Działania analityczne” Polityki prywatności)
Na jakiej podstawie?
Twoja zgoda na nasze działania marketingowe (art. 6 ust. 1 lit. a RODO) nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w podanym wyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do momentu wycofania przez Ciebie zgody – pamiętaj, w każdej chwili możesz wycofać zgodę. Przetwarzanie danych do momentu cofnięcia przez Ciebie zgody pozostaje zgodne z prawem. do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz otrzymywać naszych materiałów marketingowych, w tym informacji o naszych ofertach specjalnych

5. Zapisanie się na newsletter

W jakim celu?
wysyłanie newslettera analiza efektywności wysłanych przez nas treści, celem ustalenia ogólnych zasad dotyczących skutecznej wysyłki wiadomości w naszej działalności
(więcej na ten temat przeczytasz w sekcji „Działania analityczne” Polityki prywatności)
Na jakiej podstawie?
umowa o świadczenie usługi wysyłki newslettera (art. 6 ust. 1 lit. b RODO) nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych w podanym wyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do momentu, w którym wypiszesz się z naszego newslettera do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania
ponadto, Twoje dane będą przetwarzane do upływu okresu, w którym możliwe jest dochodzenie roszczeń – przez Ciebie lub przez nas
(więcej informacji na ten temat znajdziesz w ostatniej tabeli tej sekcji)
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
nie będziesz mieć możliwości otrzymywania informacji dotyczących Sklepu i naszych usług

6. Podjęcie działania lub zaniechanie mogące powodować powstanie roszczeń związanych ze Sklepem lub naszymi usługami

W jakim celu?
ustalenie, dochodzenie lub obrona ewentualnych roszczeń, związanych z zawartą umową lub świadczonymi usługami
Na jakiej podstawie?
nasz prawnie uzasadniony interes, polegający na przetwarzaniu danych osobowych we wskazanym powyżej celu (art. 6 ust. 1 lit. f RODO)
Jak długo?
do upływu okresu przedawnienia roszczeń lub do momentu, w którym uwzględnimy Twój sprzeciw wobec przetwarzania*
Co się stanie, jeśli nie podasz danych?
brak możliwości ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń
* w zależności od tego, które ma zastosowanie w danym przypadku

PUBLIKOWANIE DANYCH

Jeśli zdecydujesz się na opublikowanie komentarza, jego treść oraz Twój podpis będą widoczne dla innych użytkowników Sklepu.

Nie ujawniamy innym użytkownikom Twojego adresu e-mail – chyba że sam to zrobisz.

DZIAŁANIA ANALITYCZNE

Jeśli wyrazisz wolę otrzymywania od nas wiadomości marketingowych lub newslettera, możemy dokonywać analizy efektywności przeprowadzonej przez nas wysyłki. Przykładowo, możemy sprawdzić, czy i w jaki sposób wpłynęła ona na aktywność w naszym Sklepie. Takie działania pomogą nam ustalić ogólne zasady dotyczące wysyłki tego typu wiadomości w naszej działalności - np. w zakresie optymalnych godzin wysyłki czy sposobu formułowania skutecznych treści.

BEZPIECZEŃSTWO DANYCH

Przetwarzając Twoje dane osobowe stosujemy środki organizacyjne i techniczne zgodne z właściwymi przepisami prawa, w tym stosujemy szyfrowanie połączenia za pomocą certyfikatu SSL/TLS.

PLIKI COOKIES

Nasz Sklep, jak większość witryn internetowych, korzysta z tzw. plików cookies (ciasteczek). Pliki te:

  • są zapisywane w pamięci Twojego urządzenia (komputera, telefonu, itd.);
  • nie powodują zmian w ustawieniach Twojego urządzenia.

W tym Sklepie ciasteczka wykorzystywane są w celach:

  • zapamiętywania Twojej sesji
  • statystycznych
  • marketingowych
  • udostępniania funkcji Sklepu

Aby dowiedzieć się, jak zarządzać plikami cookies, w tym jak wyłączyć ich obsługę w Twojej przeglądarce, możesz skorzystać z pliku pomocy Twojej przeglądarki. Z informacjami na ten temat możesz zapoznać się wciskając klawisz F1 w przeglądarce. Ponadto odpowiednie wskazówki znajdziesz na następujących podstronach, w zależności od przeglądarki, której używasz:

Poniżej znajdziesz informacje na temat funkcji przetwarzanych przez nas plików cookie oraz ich okresie ważności.

nazwa pliku cookie okres ważności pliku cookie funkcja pliku cookie
Shop5 czas trwania sesji SESJA
cookie_read 2 lata INFORMACJA O COOKIES
Shoper5_lp-pl_PL czas trwania sesji OSTATNIO OGLĄDANE PRODUKTY
product_vote_56 1 dzień OCENA PRODUKTU
basket czas trwania sesji ITERACJA WERSJI KOSZYKA
shop_utm_source 90 dni WERYFIKACJA EFEKTÓW KAMPANII GOOGLE LUB FACEBOOK W RAMACH USŁUGI SHOPER KAMPANII
shop_utm_medium 90 dni WERYFIKACJA EFEKTÓW KAMPANII GOOGLE LUB FACEBOOK W RAMACH USŁUGI SHOPER KAMPANII
shop_utm_campaign 90 dni WERYFIKACJA EFEKTÓW KAMPANII GOOGLE LUB FACEBOOK W RAMACH USŁUGI SHOPER KAMPANII
shop_sc 90 dni WERYFIKACJA EFEKTÓW KAMPANII GOOGLE LUB FACEBOOK W RAMACH USŁUGI SHOPER KAMPANII
ic czas trwania sesji FUNKCJONALNOŚĆ POZWALAJĄCA W SZYBSZY SPOSÓB PREZENTOWAĆ ZAWARTOŚĆ WITRYNY
Shop5 czas trwania sesji SESJA
lastActive czas trwania sesji OSTATNIA AKTYWNOŚĆ
admin_skin 1 rok SKÓRKA PANELU ADMINISTRACYJNEGO
skinpreview 1 dzień PODGLĄD SZABLONU SKLEPU
off czas trwania sesji MOŻLIWOŚĆ PODGLĄDU SKLEPU
listParamsSettings czas trwania sesji FUNKCJONALNOŚĆ FILTROWANIA NA LISTACH PANELU ADMINISTRACYJNEGO
admin_ip_verify 180 dni FUNKCJONALNOŚĆ POWIADAMIANIA O LOGOWANIU Z NOWEGO IP / URZĄDZENIA
32 znakowy hash – unikalny identyfikator zalogowanego administratora 30 dni FUNKCJONALNOŚĆ DWUETAPOWEJ WERYFIKACJI

Korzystając z odpowiednich opcji Twojej przeglądarki, w każdej chwili możesz:

  • usunąć pliki cookies,
  • blokować wykorzystanie plików cookies w przyszłości.

W takich przypadkach nie będziemy ich już dłużej przetwarzać.

USŁUGI ZEWNĘTRZNE / ODBIORCY DANYCH

Korzystamy z usług podmiotów zewnętrznych, które wspierają nas w prowadzeniu działalności. Powierzamy im do przetwarzania Twoje dane – podmioty te przetwarzają dane wyłącznie na nasze udokumentowane polecenie.

Poniżej znajdziesz listę odbiorców Twoich danych:

DZIAŁANIE ODBIORCY DANYCH PRZEKAZANIE DANYCH POZA UNIĘ EUROPEJSKĄ
każde działanie w związku ze Sklepem hostingodawca tak – Stany Zjednoczone Ameryki **
dostawca oprogramowania do prowadzenia sprzedaży tak – Stany Zjednoczone Ameryki **
Kancelaria prawna nie ma miejsca
przebywanie na stronie Sklepu z ustawieniami zezwalającymi na prowadzenie działań marketingowych podmiot zapewniający usługi marketingowe tak – Stany Zjednoczone Ameryki **
przebywanie na stronie Sklepu z ustawieniami zezwalającymi na prowadzenie działań analitycznych podmiot umożliwiający działania analityczne na stronie tak – Stany Zjednoczone Ameryki **
złożenie zamówienia w Sklepie dostawca płatności nie ma miejsca
podmiot dostarczający do Ciebie produkt – chyba że wybrałeś opcję odbioru osobistego nie ma miejsca
dostawca standardowego oprogramowania biurowego (w tym skrzynki poczty elektronicznej) nie ma miejsca
biuro rachunkowe nie ma miejsca
skorzystanie z czatu online dostępnego w Sklepie podmiot dostarczający czat online dostępny w Sklepie nie ma miejsca
skorzystanie przez Ciebie z usług dostarczanych nam w związku ze Sklepem przez portale społecznościowe portale społecznościowe tak – Stany Zjednoczone Ameryki **
nawiązanie z nami kontaktu (np. zadanie pytania) dostawca standardowego oprogramowania biurowego (w tym skrzynki poczty elektronicznej) nie ma miejsca

A ponadto:

odpowiednie organy publiczne w zakresie, w jakim jesteśmy zobowiązani do udostępnienia im danych.

PRZEKAZYWANIE DANYCH OSOBOWYCH DO PAŃSTW SPOZA UNII EUROPEJSKIEJ

** W związku z powyższym, Twoje dane osobowe mogą być przetwarzane również przez podmioty spoza Unii Europejskiej. Właściwy poziom ochrony Twoich danych, w tym poprzez stosowanie odpowiednich zabezpieczeń, zapewnia:

  • uczestnictwo tych podmiotów w tzw. Data Privacy Framework, a więc programie ustanowionym decyzją wykonawczą Komisji Europejskiej jako zbiór zasad gwarantujących odpowiednią ochronę Twojej prywatności - w przypadku podmiotów ze Stanów Zjednoczonych Ameryki
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl